14 DECEMBER 2023 14:13

'Abonnement op huisadvocaat voor MKB’ers'

Ondernemers die juridische vragen hebben, kunnen vanaf januari een abonnement nemen op een ‘huisadvocaat’. Robert Oosthout, advocaat uit Den Haag, komt namelijk speciaal voor het MKB met een jaarabonnement. “Daarmee wil ik de schroom of drempel weghalen voor groeiondernemers om juridisch advies in te winnen bij belangrijke bedrijfsontwikkelingen.”

Mr. Robert Oosthout is zelf al 38 jaar ondernemer en werkte zowel als bankier, advocaat, bedrijfsjurist, faillissementscurator en mediator. “In de loop der jaren heb ik vaak gezien dat ondernemers die willen groeien, te laat of geen juridisch advies inwinnen bij belangrijke beslissingen. Simpelweg omdat ze geen idee hebben van de consequenties van hun besluiten. En dat kan funest zijn voor hun business.” Daarom komt de Haagsche advocaat met een abonnement, speciaal voor ondernemers die door willen groeien.

SPARREN MET DE ADVOCAAT

Ondernemers kunnen daarmee een jaar lang een beroep op Oosthout zijn kennis en ervaring doen. “Ze vinden het fijn om met mij te sparren, waardoor ze hun gedachten kunnen ordenen. Zo komen zij te weten wat de juridische consequenties zijn wanneer ze een andere koers willen varen, of in hun bedrijf een beslissing moeten nemen.” Ondernemers die meer dan 5 jaar bezig zijn en willen groeien, hebben volgens de advocaat hier vooral baat bij.

ONDERHOUDSGESPREK

Voordat het abonnement ingaat, krijgt de ondernemer eerst een gratis onderhoudsgesprek. Aan de hand van een checklist loopt hij samen met de ondernemer alle mogelijke uitdagingen door. Dan kijkt Oosthout of het zinvol is om gebruik te maken van het abonnement, waarbij de ondernemer gedurende maximaal 5 uur per jaar gebruik kan maken van zijn adviesdiensten.

OVER MR. ROBERT OOSTHOUT

Mr. Robert Oosthout is advocaat bij Oosthout & Bildirici Advocaten, gevestigd in Den Haag en Harderwijk. Hij werkte bij drie accountants- en fiscale advieskantoren en ’s werelds grootste contractcateraar en voor het grootste industrieconglomeraat van Duitsland. Mr. Robert Oosthout is zelf al 38 jaar ondernemer en werkte zowel als bankier, advocaat, bedrijfsjurist, faillissementscurator en mediator. Daarnaast is hij aangesloten bij een wereldwijd netwerk waarbij hij juridisch advies geeft aan expats en buitenlandse bedrijven.