Juridisch advies is goedkoper dan juridische bijstand in de rechtbank.

Ik heb Robert leren kennen als een advocaat die anders naar het bedrijfsleven kijkt. Hij is in staat om verder te kijken dan een ander. Hij weet je als ondernemer uit te dagen. Schroomt niet om door te vragen en de juiste conclusies te trekken. Soms is dat erg irritant, zeker wanneer hij gelijk heeft. Maar daarvoor moet je een advocaat juist hebben /inhuren.
Hij is in staat om jou te behoeden voor een gang naar de rechtbank.

Ik adviseer u eens om tafel te gaan met Robert. Laat hem jouw assisteren voordat het te laat is.

Robert Esseboom was cliënt van Robert en omgekeerd.

Robert Esseboom

Contributing Editor at Tuck and E Magazines. Open to freelance opportunities.

I have known many attorneys over the last 25 years. They all met the legal requirements to practice law in their home countries. But, there is that “something extra” that some attorneys bring to the table: a sense of compassion, a desire to foster justice and fair results and a willingness to get the job done. Robert is that attorney. I could not more highly recommend him.

Cynthia was Robert’s client

Cynthia Lardner

Mr. Robert Oosthout als steun en toeverlaat

In de afgelopen maanden heb ik als ondernemer kunnen rekenen op tijdig genomen maatregelen van mr. Robert Oosthout waardoor in het jaar 2017 verder gewerkt kan worden aan de plannen die wij hebben voor de toekomst van onze onderneming.

Meerdere punten die mr. Robert Oosthout in zijn missie noemt heb ik daarbij concreet ervaren.

Ook bij het succesvol voortzetten van de onderneming van mijn op 5 juni 2015 overleden vrouw  zijn de inzichten van mr. Robert Oosthout heel goed van pas gekomen. www.juliakinderopvang.nl Het ging daarbij om helder en concreet communiceren over de verkoop van ons huis waarbij ook rekening gehouden moest worden met de belangen van erfgenamen in goed evenwicht met belangen van onze onderneming die in zeer korte tijd naar nieuwe geschikte huisvesting moest uitzien.

Ik heb een goede balans tussen vriendschappelijke omgang en zakelijkheid ervaren en zal daarom graag waar mogelijk de dienstverlening van mr. Robert Oosthout aanbevelen.

Jos Hendriks.