Almere, 23 november 2021.
Profielfoto van Helene Hubert van Blijenburgh-Verhey
Robert heeft persoonlijkheidskenmerken, extraversie, openness en consciëntieusheid die hem van pas komen om uitstekend cliënten/patiënten juridisch te vertegenwoordigen. Dit naast groot empatisch vermogen met oog voor de mens achter de cliënt. Zijn vijfendertigjarige ervaring op het gebied van patiënten met een psychische aandoening geeft vertrouwen en voorts is hij een aimabele man, waar professioneel, prudent en efficiënt mee samen te werken is en tot goede resultaten leidt.
Wassenaar, 24 november 2021.
Profielfoto van Linda Graanoogst MetGemakInHetNieuws
Robert is een zeer gedreven, attente advocaat en zeer welbespraakt. Hij heeft een schat aan ervaring en kennis die hij graag deelt, zodat de ander er slimmer en beter van wordt. Ingewikkelde materie weet hij snel op te nemen en in heldere taal te verwoorden naar zijn klanten en naar journalisten. Hij staat open voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei, is leergierig en toegankelijk én heeft een gezonde dosis humor.
Bovendien heeft hij een scherp beeld van wat er gaande is in de maatschappij: een terugtrekkende overheid, waardoor het steeds belangrijker wordt om de zaken (financieel) goed te regelen.
Op financieel en juridisch gebied staat hij graag ondernemers bij. ‘Scheiden met compassie’ is een van zijn expertises, waar hij zelf ervaringsdeskundige in is. Hij inspireert zijn publiek, zodra hij op het podium staat. Hij maakt waar wat hij beloofd heeft. Kortom: een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken.
Almere, 24 november 2021.
Profielfoto van Jacqueline Dos Santos-Pereira Silva
Robert is een zeer ervaren en fijne advocaat die met succes een civiele zaak voor mij heeft gedaan. Altijd kalm en vlijmscherp; wist mijn verhaal goed te vertalen en gaf ruimte voor mijn juridische inbreng naast het persoonlijke. Heel erg veel dank voor je aanpak Robert!

Doorn, 28 november 2021.