CV & Ervaring

Robert Oosthout is advocaat sinds 1986. Na zijn kandidaatsexamen rechten in Leiden, studeerde hij bedrijfskunde in Delft. Zijn rechtenstudie maakte hij af in Rotterdam. Hij is civielrechtelijk afgestudeerd.

Sahin Bildirici is advocaat sinds 2015. Hij studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en studeerde af met specialisatie staats- en bestuursrecht.

Specialisatie

Hij richt zich op MKB ondernemers en vermogende particulieren.
Hij is gespecialiseerd in het personen -en familierecht en het psychiatrisch patiëntenrecht. Deze specialisaties zijn geregistreerd in het specialisatieregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Ook behandelt hij regelmatig zaken in het arbeids- en ontslagrecht, contractenrecht, het brede ondernemingsrecht voor het MKB en onroerend goedrecht. Daarnaast behandelt hij vanwege zijn bancaire achtergrond zaken op het gebied van zorgplicht van banken en verzekeraars en andere zaken in het bank en verzekeringsrecht.

Voor de familierechtpraktijk heeft hij een methodiek ontwikkeld, die zich kenmerkt door: “Scheiden met compassie”.

Van klanten hoor ik vaak, dat zij door te werken met mij gemoedsrust ervaren, omdat ze weten, dat de financiële zaken goed geregeld zijn, waardoor zij weer een toekomst zien“.

Hij is lid van de volgende landelijke en regionale specialistenverenigingen:
Vereniging Psychiatrisch Patiënten recht Advocaten Nederland (vPAN), www.vpan.nu.
Vereniging Advocaten Psychiatrisch Patiënten recht (VAPP), arrondissement Den Haag.
Haagse Vereniging Arbeidsrecht Advocaten (HVAA).

Werkervaring

Door zijn werkervaring in het bankwezen, IT, agrarisch accountantskantoor en als bedrijfsjurist bij grote accountantskantoren en ‘s-werelds grootste contractcateraar heeft hij specifieke kennis op de volgende rechtsgebieden. IT recht, met name het uitonderhandelen van softwarecontracten. Bank- en effectenrecht. Kennis van de agrarische sector en het agrarisch recht. Kennis van en ervaring met samenwerkingsvormen/bedrijfsovernames in het MKB.
Faillissementen en surséances van betaling. Kennis van het tuchtrecht van advocaten, notarissen en medici. Naast deze ondernemersrechtelijk gerichte praktijk heeft hij nog een grote familierechtpraktijk.
Hij is behalve advocaat ook mediator, schrijver, spreker, trainer en businesscoach met de focus op persoonlijke ontwikkeling en business development.

Wat maakt hem uniek?

Hij onderscheidt zich van andere advocaten vanwege zijn affiniteit met cijfers. Daarnaast gebruikt hij taal om behalve gelijk te krijgen ook nieuwe dingen te creëren op het gebied van recht, financiën en gezondheid.

Zijn volledige CV vindt u op LinkedIn. U vindt hem ook op Facebook en Twitter.