CV & Ervaring

Robert Oosthout is advocaat sinds 1986. Na zijn kandidaatsexamen rechten in Leiden, studeerde hij bedrijfskunde in Delft. Zijn rechtenstudie maakte hij af in Rotterdam. Hij is civielrechtelijk afgestudeerd.

Sahin Bildirici is advocaat sinds 2015. Hij studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en studeerde af met specialisatie staats- en bestuursrecht.

Specialisatie

Hij is gespecialiseerd in arbeids- en ontslagrecht, contractenrecht, het brede ondernemingsrecht voor het MKB en onroerend goedrecht. Daarnaast behandel ik vanwege mijn bancaire achtergrond zaken op het gebied van zorgplicht van banken en verzekeraars en andere zaken in het bank en verzekeringsrecht.

Werkervaring

Door zijn werkervaring in het bankwezen, IT, agrarisch accountantskantoor en als bedrijfsjurist bij grote accountantskantoren en ‘s-werelds grootste contractcateraar heeft hij specifieke kennis opde volgende rechtsgebieden. IT recht, met name het uitonderhandelen van softwarecontracten. Bank- en effectenrecht. Kennis van de agrarische sector en het agrarisch recht. Kennis van en ervaring met samenwerkingsvormen/bedrijfsovernames in het MKB.
Faillissementen en surséances van betaling. Kennis van het tuchtrecht van advocaten, notarissen en medici. Naast deze ondernemersrechtelijk gerichte praktijk heb ik nog een grote familierechtpraktijk.
Ik ben behalve advocaat ook mediator, schrijver, spreker, trainer en businesscoach met de focus op persoonlijke ontwikkeling en business development.

Wat maakt mij uniek?

Ik onderscheid me van andere advocaten vanwege mijn affiniteit met cijfers. Daarnaast gebruik ik taal om behalve gelijk te krijgen ook nieuwe dingen te creëren op het gebied van recht, financiën en gezondheid.

Mijn volledige CV vindt u op LinkedIn. Je vindt mij ook op Facebook en Twitter.