Den Haag, 3 juli 2024.

Afgelopen jaar heb ik mij bezig gehouden met de vraag wie is mijn ideale klant? Om die vraag te beantwoorden heb ik Comfy ingeschakeld uit Veenendaal. Comfy bestaat uit Marion van Bennekom en Hanne Hiensch. Zij zijn net als ik lid van Business Network International (BNI) en houden zich bezig met marketingvraagstukken, in het bijzonder positionering in de markt en hanteren een bijzondere aanpak, die tot de gewenste resultaten leidt. Nadat zij mij bevraagd hebben, zijn ze mensen met wie ik samen heb gewerkt gaan interviewen, zodat ik ook beeld krijg bij of mijn klanten/opdrachtgevers zich in mijn aanpak herkennen. Vervolgens heb ik input geleverd voor de ideale klant en hebben zij een presentatie van de ideale klant gemaakt en een creatief concept. Om het klanten mogelijk te maken bewust te kunnen kiezen, zal ik de presentatie van de ideale klant hier met jullie delen, met als doel dat we over en weer bewust kunnen kiezen voor een advocaat en client die bij ons past.  De ideale klant van Robert Oosthout

Comfy is in samenspraak met Create & Convert voor mij aan gang om mijn website aan te passen, ook in dat proces zal ik jullie meenemen.

Wordt vervolgd. En een ding, laat je niet afschrikken, als je denkt en ik voldoe niet aan alle criteria, een gesprek kan altijd.

Robert Oosthout. 06-26902545.