Route

 

Route naar Kantoor Oosthout & Bildirici Advocaten Den Haag

Appelstraat 254, 2564 EL Den Haag

Met de auto:

Komende vanuit de richting Amsterdam:

Volg de A4 tot aan de afslag Den Haag Zuid/Delft/Wateringse Veld. Rijd richting Kijkduin tot aan de Laan van Meerdervoort en sla rechtsaf. Rijd tot aan het Savornin Lohmanplein. Sla dan rechtsaf de Thorbeckelaan in. Ter hoogte van de Albardastraat en de Appelstraat slaat u links af de Appelstraat in en parkeert de auto links na de bloemenkiosk De Bos- kabouter. Het kantoor bevindt zich op nummer 254.

Komende van uit de richting Rotterdam:

Zie bovenbeschrevene vanaf verkeerplein Ypenburg op de A13.

Met de trein:

Aangekomen met de trein op station Den Haag Centraal neemt u tram 2 naar Loosduinen. U stapt uit bij de Halte Thorbeckelaan en steekt over de Thorbeckelaan in. Gekomen bij de Appelstraat slaat u rechtsaf. op 25 meter van de hoek rechts vindt u het kantoor op nummer 254.

Kantoor Oosthout & Bildirici Advocaten Harderwijk

Schippersmeen 50, 38 44 CS Harderwijk

Met de auto:

Komende vanuit de richting Utrecht.

Rijdt op de A28 richting Zwolle bij de afslag Harderwijk/Ermelo West, de afslag 12 af. Bij het verkeerslicht gaat u links af onder de snelweg door. U rijdt rechtdoor tot aan heet station en neemt de tunnel (links aanhouden met de weg mee. U rijdt rechtdoor tot de rotonde. U rijdt rechtdoor en komt bij de rotonde bij het ziekenhuis, de eerste rotonde me gescheiden rijbanen. U rijdt weer rechtdoor. Bij de volgende rotonde gaat u driekwart de Stadswei op. Bij de tweede weg rechts gaat u naar rechts de Ankermeen in. en links de Schippersmeen op. U parkeert bij nr. 50.

KvK inschrijvingsnummer: 27366180
BTW nummer: 1137.87.546.B.02