Onze missie

Onze missie
Net als elk bedrijf zijn wij een marketingbedrijf (1). Wij vermarkten

juridische producten en diensten.
Wij willen ons advocatenkantoor uitbouwen, omdat wij geloven, dat elke ondernemer excellentie kan en moet nastreven, zowel in zijn bedrijfsvoering  als in zijn persoonlijke ontwikkeling. Want zo kun je op lange termijn werkelijk impact garanderen in de wereld. Op deze manier creëren we samen een betere wereld. Dus onze boodschap is eenvoudig en krachtig: wij geloven in excellente ondernemers die persoonlijk en zakelijk hun ongelimiteerde potentieel ontdekken en werkelijk impact maken(2).

Hallo, mijn naam is Robert Oosthout. Wat ik doe is excellente ondernemers ondersteunen impact te hebben op de wereld en hun dromen te realiseren. Hoe doe ik dat? Als advocaat bij Oosthout Advocatuur. Wij hebben kantoren in Den Haag en Harderwijk. Daarnaast ben ik trainer en coach van ondernemers.

In de afgelopen 35 jaar hebben wij duizenden ondernemers en ondernemingen ondersteund om een groter deel van hun omzet en winst te kunnen behouden. De manier waarop ik dat heb gedaan is ze te helpen winnende teams te bouwen, door de juiste mensen aan te nemen en door de juiste contracten op te stellen, op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en onroerend goed recht. Verder heb ik mij bezig gehouden met verdelingsvraagstukken, zowel bij ontbinding van ondernemingen, waaronder V.O.F.’s, maatschappen, NV’s en BV’s, alsook in het arbeids- en ontslagrecht, bij de verdeling van boedels in echtscheidingszaken, erfrechtkwesties, etc. Waarom doe wij dat?, Omdat wij er voor staan, dat mensen voor zichzelf kunnen zorgen en als ze ophouden met werken geen financiële zorgen meer hebben.

Oosthout  & Bildirici Advocaten: “wij geloven in excellente ondernemers die persoonlijk en zakelijk hun ongelimiteerde potentieel ontdekken en werkelijk impact maken”.

(1) Met dank aan Alex Mandossian: Every business is a  marketing business. http://www.marketingonline.com/
(2) Met dank aan Wim Belt, Experttips voor ongelimiteerde bedrijfsgroei, pag. 57. Zie ook: www.heartbrainacademy.com.

KvK inschrijvingsnummer: 27366180
BTW nummer: 1137.87.546.B.02