Route


130424142906_keypiont_resized_490x0

Route naar Kantoor Oosthout Advocatuur Leiden

Schipholweg 103, 2316 XC Leiden

Met de auto:

Komende vanuit de richting Amsterdam:

Volg de A4 tot aan de splitsing met de A44. Rijdt dan de A44 op richting Wassenaar en Den Haag Bij de afslag Oegstgeest Rijnsburg gaat u de snelweg af en sorteert u links voor bij het verkeerslicht. Dan gaat u linksaf en rijdt onder de snelweg door richting Leiden. Bij rotonde richting Leiden aanhouden. Bij verkeerslicht richting Leiden aanhouden. Bij rotonde richting station Leiden aanhouden. Dan onder het spoor doorrijden en linksaf. Bij verkeerslicht oversteken en Parmentierweg inrijden. Dan linksaf en doorrijden tot het einde. Auto parkeren op parkeerdek en u melden bij de receptie op de begane grond.

130516085250_IMG-0066_resized_0x295

Foto parkeerdek.

130516085249_Achterentree-Fase-II_resized_0x295

Ingang op parkeerdek.

 

Komende vanuit de richting Den Haag:

Volg de A44. Rijdt dan de A44 richting Wassenaar en Leiden Bij de afslag Oegstgeest Rijnsburg gaat u de snelweg af en sorteert u rechts voor bij het verkeerslicht. Dan gaat u rechtssaf en rijdt door richting Leiden. Bij rotonde richting Leiden aanhouden. Bij verkeerslicht richting Leiden aanhouden. Bij rotonde richting station Leiden aanhouden. Dan onder het spoor doorrijden en linksaf. Bij verkeerslicht oversteken en Parmentierweg inrijden. Dan linksaf en doorrijden tot het einde. Auto parkeren op parkeerdek en met de lift naar de 4e etage gaan. Melden bij de receptie.

Komende van uit de richting Rotterdam:

Volg de A13 en de A4 richting Amsterdam. Bij de afslag Zouterwoude gaat u de snelweg af. U gaat bij de verkeerslichten links af en dan rechtsaf en volgt  de parallelweg aan de snelweg naar het noorden. Dan komt u op de Hoge Rijndijk. U rijdt de stad in en via het Levendaal naar de kruising met de Watersteeg. Bij het verkeerslicht gaat u rechtsaf richting Hooigracht. Aan het einde van de Hooigracht rijdt u de Pelikaanstraat op en dan bij het verkeerlicht linksaf de Langegracht op. Aan het einde bij Molen De Valk gaat u rechtsaf en de brug over. Bij het station gaat u bij het verkeerslicht rechtsaf. Bij het volgen de verkeerslicht steekt u over de Parmentierweg in. Dan linksaf en doorrijden tot het einde. Auto parkeren op parkeerdek en met de lift naar de 4e etage gaan. Melden bij de receptie.

Komende vanuit de richting Utrecht:

Volg de A12 en de A4 richting Amsterdam. Bij de afslag Zouterwoude gaat u de snelweg af. U gaat bij de verkeerslichten links af en dan rechtsaf en volgt  de parallelweg aan de snelweg naar het noorden. Dan komt u op de Hoge Rijndijk. U rijdt de stad in en via het Levendaal naar de kruising met de Watersteeg. Bij het verkeerslicht gaat u rechtsaf richting Hooigracht. Aan het einde van de Hooigracht rijdt u de Pelikaanstraat op en dan bij het verkeerlicht linksaf de Langegracht op. Aan het einde bij Molen De Valk gaat u rechtsaf en de brug over. Bij het station gaat u bij het verkeerslicht rechtsaf. Bij het volgen de verkeerslicht steekt u over de Parmentierweg in. Dan linksaf en doorrijden tot het einde. Auto parkeren op parkeerdek en met de lift naar de 4e etage gaan. Melden bij de receptie.

Met de trein:

Aangekomen met de trein op station Leiden Centraal loopt u naar de uitgang welke leidt naar het centrum van  de stad. Als u buiten staat ziet u links het kantoor van de SVB. Loop die kant op en steek de straat over. U loopt nu op de Schipholweg. Loop door tot de T kruising op de kop van de Schipholweg. U staat nu voor het kantoorgebouw CBC Keypoint aan uw rechterhand. Begeef u met de lift naar de 4e etage.

Kantoor Oosthout Advocatuur Harderwijk

Schippersmeen 50, 38 44 CS Harderwijk

Met de auto:

Komende vanuit de richting Amersfoort of Zwolle:

Rijdend op de A28 neemt u afslag 12, beneden aan het talud gekomen, rijdt u richting Harderwijk centrum. Na de spoorbomen komt u op een rotonde. Die neemt u driekwart. Bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf. Bij de volgende rotonde gaat u weer links driekwart en dan de tweede straat aan uw rechterhand, de Ankermeen in. U rijdt dan tegen de Schippersmeen aan en vervolgt uw weg naar links. Bij nummer 50 parkeert u de auto.

KvK inschrijvingsnummer: 27366180
BTW nummer: 1137.87.546.B.02