Nieuw jaarabonnement voor snel juridisch advies voor MKB ondernemers.

Harderwijk, 29 april 2014. Sinds deze week heeft Oosthout Advocatuur een begin gemaakt met het in de markt zetten van een nieuw jaarabonnement voor snel juridisch advies voor MKB ondernemers. De kosten voor de ondernemer zijn € 350,– ex 21% BTW, totaal derhalve € 423,50 per jaar.

Wat mag de ondernemer hiervoor verwachten? De meeste MKB ondernemers hebben een of meerdere keren per jaar een juridische vraag, waarop zij snel antwoord willen. Zij kunnen dan bellen of mailen en krijgen dan bij voorkeur binnen 24 uur, uiterlijk binnen 48 uur antwoord. Als het iets ingewikkelder is, wordt tevoren gecommuniceerd wat er uitgezocht moet worden en hoe lang dat naar verwachting gaat duren.

Met trots vermelden wij dat de eerste onderneming die gebruik maakt van dit abonnement zich al heeft aangemeld. Insect Europe B.V, h.o.d.n. DeliBugs laat bij mondde van haar directeur Ger van der Wal weten, dat Insect Europe behoefte heeft aan een dergelijk abonnement en het ook aan andere ondernemers van harte kan aanbevelen.

Ook een „huis-jurist” voor nog geen 30 euro (ex btw) per maand? We komen graag in contact met u!
071-5249316 of 06-26902545.

 

 

.

This entry was posted in Oosthout Advocatuur. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.