Onze oplossingen

Onze oplossingen voor de uitdagingen van ondernemers, bedrijfseigenaren en investeerders:

  • Ons kantoor is gespecialiseerd in het arbeids- en ontslagrecht, contractenrecht en onroerend goed recht, waarbij zowel de bestuursrechtelijke kant als de civielrechtelijke kant niet uit het oog wordt verloren.
  • Ik ben behalve advocaat en mediator, ook gecertificeerd trainer en coach. Dat betekent dat u zowel voor juridische oplossingen als voor ondernemerscoaching bij mij terecht kunt.
  • Voor financieringsvraagstukken, de juiste rechtsvorm en de fiscale aspecten daarvan, kan ik het ori├źnterende werk voor en met u doen, doch ik zal u uiteindelijk, als zaken helder voor u zijn en u weet wat u moet doen, altijd doorsturen naar goede adviseurs in mijn netwerk┬á Dat geldt ook voor intellectuele eigendom.
  • Als coach is mijn meerwaarde volgens de mensen die ik coach als ondernemer, dat zij aan geven,d at ze niet meer het gevoel hebben, dat ze overal alleen voor staan. Ik hou ze een spiegel voor, stel de juiste vragen en luister vooral.

Onze oplossingen voor vermogende particulieren:

  • Bij vermogensbescherming gaat het vooral om de juiste rechtsvorm en de fiscale aspecten en estate planning. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.